Wybór najlepszej relacji roku 2013 - dogrywka.

Najlepszea relacja roku 2013 - dogrywka.

Czas głosowania minął wtorek, 14 sty 2014, 00:00

Sardynia by Vittorio Rafano autor: wict0r
4
33%
Relacja Sardynia 2013 - "Powrót na wyspę" autor: 79mateusz/emila
8
67%

Liczba głosów: 12
Awatar użytkownika
wict0r
Kontakt:

Re: Wybór najlepszej relacji roku 2013 - dogrywka.

Post autor: wict0r »

Ja najbardziej cieszę się z tego, że forum w końcu żyje! ;) Oczywiście wcześniej też nie było źle, ale teraz warto codziennie się logować, bo jest do przeczytania zawsze coś nowego ;)
Brawa dla administracji za wypracowanie tego efektu ;)
Zdrowie! :winko:
Obrazek www.wiktor.ch - mój fotoblog
emila

Post autor: emila »

agniecha973 pisze:A tak nawiasem mówiąc jesteście wdzięcznymi słuchaczami (moja siostra ostatnio nie chciała słuchać moich opowieści o Sardynii, szybko zmieniła temat :(), więc jak coś będę miała do opowiedzenia, to możecie liczyć na moje wywody.
Znam to uczucie BARDZO dobrze :( Niestety, ale większość nie docenia naszych wojaży, na szczęście są i tacy, którzy chcą, sami pytają jak było. Ale ci, których powinno to interesować, chociażby z czystej ciekawości, nie wiem dlaczego.. szybko zmieniają temat. :cry:
LatamBoLubię

Post autor: LatamBoLubię »

emila pisze:Ale ci, których powinno to interesować, chociażby z czystej ciekawości, nie wiem dlaczego.. szybko zmieniają temat. :cry:
Prawdopodobnie w każdym przypadku chodzi o to samo - o zazdrość. Ludzie nie lubią słuchać o sukcesach innych, gdy sami odnoszą porażki i nie są w stanie sobie na coś pozwolić. ;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Dyskusja ogólna o Włoszech”