wakacje z rodziną

julkowo

wakacje z rodziną

Post autor: julkowo »

Wiem, że wakacje w pełni jednak ja już zaczynam planować wyjazd przyszłoroczny. Nigdy nie byłam we Włoszech. Szukam ładnego, spokojnego (bo jedziemy z dziećmi) miejsca. Chcemy lecieć samolotem. Czy możecie mi coś polecić? Od czego zacząć planowanie wyjazdu? Bardzo dziękuję za wszelkie odpowiedzi/ podpwoiedzi! :D
Awatar użytkownika
Konrad
Administrator

Re: wakacje z rodziną

Post autor: Konrad »

Witaj na forum. :hej:
O jaki region Włoch chodzi? Jaki jest planowany termin i cel wyjazdu? Na tak ogólnie zadane pytanie trudno cokolwiek odpowiedzieć.
orina

Post autor: orina »

Moim zdaniem wyjątkowo urzekającym miejscem jest Bolonia, bywam tam dość często i wcale nie mam dość tego miasta - a to chyba najlepsza reklama? :) Uwielbiam atmosferę jaka tam panuje, a co do cen lotów to zdarzają się naprawdę dobre - http://www.centerfly.pl/media/278-zl-za ... -,246.html trzeba tylko odpowiednio szybciej rozpocząć poszukiwania, wtedy sukces pewny.
Awatar użytkownika
MichalSz
Kontakt:

Post autor: MichalSz »

My z kolei wybraliśmy na wakacje 2015 region Veneto, a dokładniej kemping Marina di Venezia. Teraz szukam ciekawych miejsc, może jakiś winnic, plantacji oliwek, które można tam w okolicy zobaczyć. Może ktoś, coś, jakieś rady, bo północy Włoch w ogóle nie znam?
Bo trudno nie zakochać się we Włoszech
www.wakacjewlochy.lh.pl
ODPOWIEDZ

Wróć do „Dyskusja ogólna o Włoszech”