Tłumaczenie na już!
-
Tłumaczenie na już!
Niestety jestem zmuszona wyjechać do pracy do Włoch, ponieważ tutaj pracy nie ma. W związku z tym poszukując biura tłumaczeń, które pomoże mi profesjonalnie przetłumaczyć potrzebne papiery trafiłam na biurotlumaczen.firmy.net. Cały problem tkwi w tym, że nie mogę znaleźć opinii na ich temat, więc proszę aby wypowiedziały się osoby, które miały okazję korzystać z ich usług. Nie ukrywam, że obowiązująca akurat promocja na język włoski dodatkowo mnie przyciąga.
-
Re: Tłumaczenie na już!
Mogę polecić
Szybko i tanio tłumaczą, tanio porównując z innymi, stacjonarnymi biurami, nie wiem jak reszta tego typu firm w sieci.
We Włoszech łatwiej o pracę? Chyba tylko jakieś proste czynności. Ogólnie bezrobocie sięgające naszego, a w wielu regionach dużo wyższe. Dziwny wybór teraz do Włoch uciekać. Zaraz stracisz pracę, bo bezrobocie wzrośnie i będziesz tu wracać? Chyba że Włochy tylko na jakiś czas. Niemcy, Węgry teraz najlepiej.

We Włoszech łatwiej o pracę? Chyba tylko jakieś proste czynności. Ogólnie bezrobocie sięgające naszego, a w wielu regionach dużo wyższe. Dziwny wybór teraz do Włoch uciekać. Zaraz stracisz pracę, bo bezrobocie wzrośnie i będziesz tu wracać? Chyba że Włochy tylko na jakiś czas. Niemcy, Węgry teraz najlepiej.
-
Bezrobocie wśród młodych niemal dwa razy wyższe... ja chłopaka Włocha zabieram do Polski :/
Ostatnio zmieniony czwartek, 26 cze 2014, 02:10 przez Tom_Cat, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Korekta zgodnie z Regulaminem, punkt III.4.
Powód: Korekta zgodnie z Regulaminem, punkt III.4.
Polecam Kancelarię Adwokacką WS LEX. Moim zdaniem najlepsze tłumaczenia włoskiego. Korzystne ceny i szybkie terminy realizacji.
-
Tłumaczeniami przysięgłymi, ustnymi czy korektami zajmuje się https. Przesyłasz tekst do przetłumaczenia i określasz swoje wymagania, aby otrzymać szybką wycenę . Po ukończeniu zlecenia. otrzymasz powiadomienie i możesz pobrać swoje tłumaczenie.
Ostatnio zmieniony piątek, 9 sie 2019, 12:16 przez Tom_Cat, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Regulamin V. Reklama, ogłoszenia.
Powód: Regulamin V. Reklama, ogłoszenia.