Nowy portal wloskieprzepisy.pl

Radikino

Nowy portal wloskieprzepisy.pl

Post autor: Radikino »

Witam,

jestem nowy na forum, ale nie nowy jeśli chodzi o pasję jaką są Włochy :) kilka miesięcy temu stworzyłem portal wloskiezakupy.pl (polecam) którego częścią jest blog wloskieprzepisy.pl

Kim jesteśmy? Ludźmi, którzy kochają Włochy, włoskie jedzenie i włoską radość życia, nie tylko w kuchni. Jest nas całkiem sporo, a będzie na pewno jeszcze więcej, bo dobra włoska energia przyciąga miłośników tej części świata.

Co robimy? Próbujemy uporządkować to, co nie poddaje się łatwo porządkowaniu. Tworzymy miejsce pełne kulinarnej magii, w którym jest mnóstwo wiedzy niezbędnej do tego, by gotować naprawdę po włosku. Nie rezygnujemy ze spontaniczności i zabawy, ale na pierwszym miejscu stawiamy sobie za zadanie zorganizowanie wielkiej bazy włoskich przepisów, informacji o produktach, książkach i restauracjach, po które będzie można sięgnąć, gdy przyjdzie nam ochota trochę powłoszczyć, czyli kulinarnie poszaleć we włoskim stylu.

Jak to robimy? Wspólnie z Wami. I porządnie. Nie przepisujemy podejrzanych receptur, sprawdzamy wszystko, co się da. Chcemy mieć pewność, że jeśli coś polecamy, to jest to naprawdę godne polecenia. Zapraszamy do współpracy wszystkich, którym naprawdę bliska jest włoska kuchnia. Prosimy o przepisy, zdjęcia, rekomendacje i opinie. To nie jest strona zamknięta – nieustannie coś dodajemy, uzupełniamy, ulepszamy. Jak to w kuchni, szczególnie włoskiej.

O czym marzymy? O tym, aby wspólnota miłośników kuchni z Półwyspu Apenińskiego rosła, a nasze włoskie przepisy.pl były miejscem, do którego zawsze będziecie chętnie zaglądać. Rozmawiajcie z nami, dzielcie się swoimi smakami i odkryciami. Razem będziemy tworzyć fantastyczne miejsce, nad którym unosić się będzie zapach południowych ziół i espresso. Bądźcie z nami w naszej magicznej włoskiej kuchni.

Widzę że jest tu wielu prawdziwych miłośników Włoch :) zapraszam do kontaktu i współpracy

pozdrawiam

Radek
Radikino

Re: Nowy portal wloskieprzepisy.pl

Post autor: Radikino »

Witam,

Jestem tu nowy, ale moja pasja do wszystkiego co włoskie jest tak mocna jak najstarszego forumowicza :) dlatego też od 6 miesięcy uruchomiłem portal wloskiezakupy.pl co to takiego?

Projekt ten jest niczym innym, jak wirtualną galerią handlową - to absolutna nowość na polskim rynku. Znajduje się tutaj 8 pawilonów, a każdy z nich jest poświęcony innemu zagadnieniu. To zupełnie jak spacer po olbrzymiej galerii handlowej o włoskim charakterze – wchodzisz i masz do wyboru poszczególne sklepy, oferujące określony asortyment. Od Ciebie zależy, którą drogą podążysz i przez które drzwi zechcesz przejść. Możesz dowolnie wybierać poszczególne pawilony, odwiedzając tylko ten, który najbardziej cię interesuje. A jest w czym wybierać! Korzystając z pełnej oferty portalu, można sprawić sobie prawdziwe włoskie życie od A do Z.

Cały czas staramy się rozwijać nasz portal i wierzymy że nikt inny jak osoby, które kochają tak mocno Włochy jak my pomogą nam w tym, odwiedzając, komentując czy podpowiadać co zmienić i co polepszyć. Uruchomiliśmy też nasz profil na FB oto link wejdźcie i zobaczcie a komu się spodoba to miło nam będzie jak nas polubi https://www.facebook.com/pages/W%C5%82o ... 0033594338

Czekamy na Wasz kontakt i współpracę.

pozdrawiam

Radek
kassandra

Re: Nowy portal wloskieprzepisy.pl

Post autor: kassandra »

O! Fajnie, że coś takiego powstało. ;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Tablica ogłoszeniowa”