Wiktor - Tobie również gratuluję ładnego 2 miejsca

Konrad pisze:Możemy już oficjalnie ogłosić, że najlepszą relacją roku 2013 została wybrana Relacja Sardynia 2013 - "Powrót na wyspę" autor: 79mateusz/emila. Gratulacje dla zwycięzców.![]()
Dziękujemy baaaardzoRondelek pisze:Emila/Mateusz - gratuluję wygranej!
Gratuluję zwycięstwa Mateusz/Emilia. Spożytkujcie dobrze wygraną79mateusz pisze:Gratuluję także Wiktorowi, Agnieszce i Wojtkowi za Sardyńskie relacje i LatamBoLubię za relację Sycylijską
Wasze również79mateusz pisze: Wasze zdrowieNiech żyje
![]()
Jak tylko będzie o czym opowiadać, to ma się rozumieć!mute pisze: Mam nadzieję, że za rok znów weźmiecie udział w takim konkursie![]()
79mateusz pisze:Wasze zdrowieNiech żyje
mute pisze:Wasze również![]()
![]()
![]()
![]()
Niech żyje
Nie można zapomnieć o przegryzce do winkaagniecha973 pisze: To pozwolicie, że teraz ja poleję![]()
Doniosę trochę, bo widzę, że się kończy
A może po wakacyjnych powrotach z Sardynii każdy coś przywiezie i zrobi się zrzutkowy koszyk dla zwycięzcy/zwycięzców relacji 2014?agniecha973 pisze: Muszę spisać dokładnie co w tym koszyku było, to sobie sama taki poskładam na miejscu![]()
![]()
Ciekaweemila pisze:ciekawą relację o Sycylii - miejscu, w które już niedługo wbijemy pineskę![]()
To ja nie piję bo jeszcze będziesz mnie odwiedzać w zakonieemila pisze:Agnieszko droga, jeśli naprawdę spotkamy się na La Maddalenie, to Likier “Lacrima d’Abeto” z Antycznej Apteki Zakonu Kamedułów obalimy wspólnie![]()
![]()
emila pisze:ale ... przede wszystkim pragnę (myślę, że się chłopaki nie obrazicie) podziękować Agnieszce